ДЕКЕМВРИСКИ ПАТУВАЊА

НОВA ГОДИНА 2024

ЗИМА 2024

ДАЛЕЧНИ ПАТУВАЊА

 ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ЛЕТО 2024

ПОНУДИ ЗИМА 2024

Guinness 4*

Grand Hotel Bansko 4*

Malina Village 3*

Orlovetz 5*

Perelik 5*

Orpheus 4*

Snezhanka 3*

Kamelia Kompleks 4*

Regnum 5*

LION 4* – BANSKO

Murite 4* Razlog

Perun Lodge 4*

Grand Royale 4*

CASA KARINA 4*

Borovets Hills 5*

Rila 4*

Lion 4*

Radinas Way 4*

Iglika Palace 4*

Samokov 4*

Flora Complex 4*

Mura 3*

Breza 3*

Villa Jagoda & Malina

Автобуски Превоз

Пан-Промет – ваш партнер во безбеден и комфорен превоз!

Пан-Промет е семеен бизнис, основан со љубов и посветеност, во согласност со највисоките европски стандарди. Со години на искуство и преданост, ние обезбедуваме превоз на претходно договорени релации во целата држава и надвор од неа. Со гордост располагаме со широк спектар на возила, вклучувајќи високо-туристички автобуси, минибуси, возила за осум патници и автомобили, за да ги задоволиме сите потреби на нашите патници.

Нашиот тим брои повеќе од 70 вработени, кои се важен дел од нашата успешна организација. Ние гордо ги претставуваме нашите туристички агенти, возачи, диспечери и механичари  кои работат заедно за да го осигураат безбедниот и квалитетен превоз на нашите патници.