Викенд во Банско

Хотел Орбилукс 3*

  • 1 ден :16.03.2019 (Сабота)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање.

  • 2 ден : 17.03.2019 (Недела)

Појадок.Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16 часот локално време.Пауза во Метро Благоевград.Пристигнување во вечерните часеви.

ТЕРМИНИ:Цена:3 возрасен:Деца

3-11,99:

1 дете

02,99:

16.03-17.0345евра45евра30еврабесплатно

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува :

  • Превоз до наведената дестинација
  • 1 ноќевања со појадок,вечера
  • Користење на СПА Центар

За сопствен превоз -15 евра

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД СКОПЈЕ,ВЕЛЕС,ШТИП,НЕГОТИНО,КАВАДАРЦИ,KУМАНОВО