Tab 1

ПРОМО ЦЕНИ

ХУРГАДА

Цени по лице со вклучени аеродромски такси

ХОТЕЛ 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019
Prima Life Makadi Resort 5*

(ЕКСКЛУЗИВИТЕТ)

575 € 575 € 575 €
Jaz Aquamarine Resort 5* 664 € 664 € 664 €
Bella Vista Resort 4* 466 € 466 € 466 €
Amwaj Blue Beach Resort 5* 466 € 466 € 466 €
Coral Beach Resort 4* 478 € 478 € 478 €
Imperial Shams Abu Soma Resort 4* 472 € 472 € 472 €
Jasmine Palace Resort 5* / 517 € 517 €
Marlin Inn Azur Resort 4* 466 € 466 € 446 €
Pharaoh Azur Resort 5* 459 € 459 € 459 €
Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* 536 € 536 € 536 €
Serenity Makadi Beach 5* 555 € 555 € 555 €
Sindbad Aquapark 4* / / 566 €
Tropitel Sahl Hashees 5* / / 683 €
Sunrise Holidays 5* 593 € 593 € 593 €
Sunrise Select Crystal Bay 5* 822 € 822 € 822 €
Hilton Hurghada 5* 568 € 568 € 568 €
Premier Le Reve Hotel & Spa 5* 824 € 824 € 824 €
Beach Albatros Resort 4* 683 € / /

 * Цените се валидни за резервации од 01 Август 

Цените се по лице и вклучуваат: 
✔6 ноќевања / 7 дена
✔ All inclusive услуга
✔ чартер лет Скопје – Хургада – Скопје
✔ вклучени аеродромски такси !!!
✔ чекиран багаж до 20кг
✔ рачен багаж до 6кг
✔ претставник на аеродром во Хургада

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА
* Патничко здравствено осигурување
* Влезна виза за Египет – за МК пасоши се добива на лице место по пристигнување, потребни се 25усд, хотелска резервација ипасош со важност од минимум 6месеци.
* Хотелски услуги после одјавување на собите (*** хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)
* Факултативни екскурзии и други индивидуални трошоци