Викенд во Банско

Хотел Олимп 3*

  • 1 ден : (Петок)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање.

  • 2 ден : (Сабота)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера.Ноќевање

  • 3 ден : (Недела)

Појадок.Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 14 часот локално време.Пауза во Метро Благоевград.Пристигнување во вечерните часеви.

ТЕРМИНИ:Цена:3 возрасен:Деца до 11,99 год
08.02-10.02.1965евра55евра45 евра

 

 

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува :

  • Превоз до наведената дестинација oд Скопје,Велес,Штип,Неготино,Кавадарци
  • 2 ноќевања со појадок,вечера
  • Користење на СПА Центар

Сопствен превоз -15 евра од цената.