Апартмани Old City House – Охрид

Локација : во стариот дел на градот, под Антички Театар

Располага со 5 апартмани – нови, модерни, комплетно опремени

 Цени валидни за Ноември/Декември 2020 (не важат за Нова Година)

 

Тип на сместување Цена
Студио апартман без балкон – макс. 3 лица

(брачен лежај + фотеља)

25€
Студио апартман со балкон – макс. 3 лица
(брачен лежај + фотеља)
35€
Едноспален апартман со балкон  – макс. 4 лица
(брачен лежај + софа)
45€

 Цените се за наем на апартман за 1 ноќевање.

Апартманите располагаат со :

  • Комплетно опремена кујна
  • Тоалет
  • Клима уред
  • Телевизор
  • Интернет
  • Паркинг