Entries by Martintravel

ПРЕВОЗ БУГАРИЈА

Организиран превоз на релација: Кочани-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Кочани Од 06.07.2019-23.08.2019 – секој ден Прво тргнување во месец јуни: 06.2019 и 29.06.2019 Последно враќање во месец август: 08.2019 Град Местп на ппадаое Време Скопје Кај хотел „Континентал“ 19:30 Струмица Автобуска станица 18:30 Радовиш Автобуска станица 19:15 Прилеп Автобуска станица 19:20 Кавадарци Бензинска Макпетрол – Росоман 20:20 Неготино Бензинска […]