Во Bouganville Bay ќе уживате во релаксирачка околина и услуги со висок квалитет опкружени со безкомпромисна удобност и луксуз. Хотелот има 123  модерни и пространи соби и 35 апартмани со комплетно опремена кујна, 3 ресторани и 3 барови со базени, спа центар.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК, ИЛИ САМО ЗА НАЕМ НА СОБА

BOUGAINVILLE BAY RESORT / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.07.2020
31.07.2020
01.08.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
STANDARD ROOM
DOUBLE 94.6 123.2 61.6
SINGLE 88 117.7 55
2+1 CHD (0-5,99) 94.6 123.2 61.6
STANDARD POOL VIEW
DOUBLE 121 140.8 77
SINGLE 115.5 135.3 70.4
2+1 CHD (0-5,99) 121 140.8 77
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 134.2 158.4 85.8
SINGLE 127.6 152.9 80.3
2+1 CHD (0-5,99) 134.2 158.4 85.8
САМО НАЕМ НА СОБА 01.07.2020
31.07.2020
01.08.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
ONE BEDROOM APARMENT GARDEN VIEW
2PAX 110 143 72.6
2+1 CHD (0-5,99) 110 143 72.6
TWO BEDROOM APARTMENT GARDEN VIEW
2PAX 143 162.8 85.8
3PAX 148.5 168.3 92.4
4PAX 176 198 101.2
2+1 CHD (0-12,99) 143 162.8 85.8
2+2 CHD (0-12,99) (2-12,99) 167.2 190.3 94.6
3+1 CHD (2-12,99) 172.7 195.8 101.2
ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW
2PAX 132 151.8 88
3PAX 155.1 171.6 108.9
2+1 CHD (0-5,99) 132 151.8 88
RELEASE DAYS 7 7 5

Минимум престој од 3 ноќевања, за сите периоди на престој.