BRILANT HOTEL 4* Хотелот е лоциран во прекрасната област на Саранда. Комбинацијата на одлична локација и нашите врвни услуги ќе го направат вашиот одмор незаборавен.

Сите соби се со балкон, клима уред, ТВ, фен, минибар, WI-FI, собна услуга.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

BRILANT HOTEL / 4* SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.06.2020
30.06.2020
01.07.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
STANDARD ROOM
DOUBLE 52.8 74.8 55
SINGLE 47.3 69.3 49.5
1+1 CHD (0-11,99) 47.3 69.3 49.5
2+1 CHD (0-4,99) 52.8 74.8 55
2+1 CHD (5-11,99) 62.2 84.2 64.4
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 59.4 81.4 59.4
SINGLE 53.9 75.9 53.9
1+1 CHD (0-11,99) 53.9 75.9 53.9
2+1 CHD (0-4,99) 59.4 81.4 59.4
2+1 CHD (5-11,99) 68.8 90.8 68.8
STANDARD BALCONY SEA VIEW
DOUBLE 66 88 66
SINGLE 60.5 82.5 60.5
1+1 CHD (0-11,99) 60.5 82.5 60.5
2+1 CHD (0-4,99) 66 88 66
2+1 CHD (5-11,99) 75.46 97.46 75.46
STANDARD ROOM WITH BALCONY
2PAX 68.2 94.6 68.2
3PAX 72.6 99 72.6
2+1 CHD (0-11,99) 68.2 94.6 68.2
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 68.2 94.6 68.2
2+2 CHD (5-11,99) (0-4,99) 68.2 94.6 68.2
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 77.6 104 77.6
3+1 CHD (0-4,99) 72.6 99 72.6
RELEASE DAYS 7 7 7

Минимум престој од 3 ноќевања, за сите периоди на престој.