БУДВА-ОСТРОГ

06.0308.03.2020 ( 1 НОЌЕВАЊЕ И ПРЕВОЗ)

13.0315.03.2020 ( 1 НОЌЕВАЊЕ И ПРЕВОЗ)

(петок) – Состанок на групата во 22.00 часот пред агенција Т.А.Мартин и поаѓање за Црна Гора.

(сабота) – Разгледување на св.Стефан и пристигнување во Будва во утринските часови. Сместување во вили. Попладнето прошетка до стариот дел на Будва каде можат да се видат црквите св.Иван,св.Марија итн. Слободно време за индивидуален разглед на градот. Ноќевање.

(недела) – Во 10.00 часот поаѓање за Острог. Посета на манастирот кој датира од 17 век, основан од Василие Острошки. Се посетуваат Горниот Манастир, Долниот Манастир и црквата која се наоѓа помеѓу Горниот и Долниот Манастир. Попладне поаѓање за Македонија. Пристигнување во Велес во утринските часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:45 eвра/2.790 денари

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ БЕЗ ДОПЛАТА ОД КАВАДАРЦИ,НЕГОТИНО,ВЕЛЕС,ШТИП,СКОПЈЕ

Во цената е вклучено
-превоз со високотуристички автобус
-сместување во Будва во студија
-посета на Острог, Будва
-придружник и реализација на патувањето

Во цената не е вклучено
-патничко осигурување

-такса и превоз од долниот до горниот манастир  3 евра

За реализација на програмата  и факултативите потребни се минимум од 40 патника

За овој аранжман важат општите услови на Т.А.Мартин