ПОПОВА ШАПКА

Хотел КАСА ЛЕОНЕ 3*

Цени валидни за период на престој : 04.12-08.12.2020

Ноќевање со појадок Двокреветна соба Апартман
2 ноќевања 2.600 ден 2.230 ден.
3 ноќевања 3.900 ден. 3.350 ден.
4 ноќевања 5.200 ден. 4.460 ден.

Дадената цена е по лице за 2, 3 или 4 ноќевања и вклучува :

  • Ноќевање со појадок
  • Интернет
  • Паркинг
  • Деца до 6.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
  • Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – доплата 370 ден. за 1 ноќ.
  • Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни – доплата 745 ден. за 1 ноќ.
  • За сместување во апартман се плаќаат 4 редовни суми

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

 

Цени валидни од 15.11-20.12.2020
Вид на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба 42€
Апартман (за 4 лица) 72€
Деца до 6.99 со 2 возрасни Бесплатно
Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни 6€
Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни 12€

 

Цени валидни од 21.12.2020-31.03.2020
Вид на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба 60€
Апартман (за 4 лица) 108€
Деца до 6.99 со 2 возрасни Бесплатно
Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни 12€
Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни 18€

Дадените цени се по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :

  • Ноќевање со појадок
  • Интернет
  • Паркинг

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)