ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ЗА ЛЕТНИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО ДОЈРАН “Д ФЕСТИВАЛ”dfestival

dfestival

Релација:

СКОПЈЕ – ВЕЛЕС – КАВАДАРЦИ – НЕГОТИНО – ДОЈРАН

Цена на повратен билет/еден правец:

Скопје – Д ФЕСТИВАЛ – Скопје = 700 ден / 400 ден

Велес – Д ФЕСТИВАЛ – Велес = 500 ден / 300 ден

Кавадарци – Д ФЕСТИВАЛ – Кавадарци = 400 ден / 250 ден

Неготино – Д ФЕСТИВАЛ – Неготино = 400 ден / 250 ден

Поаѓање од Скопје на 14.07.2017 (петок) во 09:00 часот пред ТА АТЛАНТИК ТУРС

Поаѓање од Велес на 14.07.2017 (петок) во 09:40 часот пред ТА МАРТИН ТРАВЕЛ.

Поаѓање од Кавадарци на 14.07.2017 (петок) во 10:30 часот на паркингот кај Гранична Полиција (нов центар)

Поаѓање од Неготино на 14.07.2017 во 10:45 часот пред Општинско Собрание.

Враќање од Дојран на 17.07.2017 (понеделник) во 05.00 часот наутро.