GLOW BOUTIQUE HOTEL & SUITES Хотелот се наоѓа  на само 1 минута далеку од морскиот брег во Саранда, ги поздравува сите оние кои сакаат да поминат пријатен и релаксирачки одмор. Нивните капацитети, како и вистинската услуга од страна на нивниот посветен персонал, ќе ве натераат да уживате во секој момент од вашиот престој во нивинот хотел.

Собите се опремени со минибар,ТВ, клима.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

GLOW BOUTIQUE HOTEL & SUITES 4* SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.06.2020
30.06.2020
01.07.2020
20.08.2020
21.08.2020
20.09.2020
21.09.2020
15.10.2020
STANDARD BALCONY SEA VIEW
DOUBLE 127.6 154 132 110
SINGLE 121 148.5 126.5 104.5
TRIPLE 132 158.4 138.6 115.5
1+1 CHD (0-12,99) 121 148.5 126.5 104.5
1+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 121 148.5 126.5 104.5
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 127.6 154 132 110
SINGLE 121 148.5 126.5 104.5
1+1 CHD (0-12,99) 121 148.5 126.5 104.5
JUNIOR SUITE SEA VIEW
DOUBLE 138.6 182.6 143 121
SINGLE 132 176 137.5 115.5
1+1 CHD (0-5,99) 132 176 137.5 115.5
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 132 176 137.5 115.5
2+1 CHD (0-5,99) 138.6 182.6 143 121
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 138.6 182.6 143 121
RELEASE DAYS 5 10 10 5

Минимум престој од 2 ноќевања.