О.БИЧ, ЛЕПТОКАРИА И Н.ПОРИ

ПИЕРИА

Автобуски превоз за ПИЕРИЈА
секоја недела, од 20.мај до 30.септември

Место и време на поаѓање:
Скопје      06:00 h      (паркинг спроти хотелот “Holiday Inn”)
Велес       06:30 h      (бензиска пумпа, мотел Македонија)
Неготино   07:00 h      (бензиска пумпа, Макпетрол)
Удово       07:30 h      (бензиска пумпа, Макпетрол)
Гевгелија  08:00 h      (бензиска пумпа, граничен премин Богородица)
Поаѓање од Грција: 16:00 h (локално време, 15:00 мак. време)
Превоз со конекција од следните градови (со доплата 10 € по лице)
Куманово      04:30 h     (БП Макпетрол, автобуска станица)
Гостивар       03:45 h     (паркинг кај Дом на култура)
Тетово          04:45 h     (кружен тек кај Дом на култура)
Кочани         04:45 h     (БП Макпетрол, кај Основен суд)
Штип            05:30 h     (паркинг пред пошта)
Кичево         04:30 h     (БП Пуцко петрол, спроти ТА Меридијан)
Струга          03:00 h     (хотел Дрим, трафики)
Охрид          03:30 h     (БП Лукоил, кај автобуска станица)
Ресен           04:00 h     (спроти автобуска станица)
Битола         05:00 h     (паркинг кај спортска сала)
Прилеп         05:45 h     (БП Лукоил)
Кавадарци    06:30 h     (паркинг кај гранична полиција)
Радовиш       05:45 h     (БП Макпетрол)
Струмица      06:30 h     (паркинг пред Тинекс)
ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ (сопствен превоз)
Насока: Скопје – Неи Пори
Скопје – Солун (E75),
Солун – Паралиа – Олимпик Бич – Лептокарија – Неи Пори
Трошоци во еден правец:
патарини MK (180 ден)
НАПОМЕНИ:
  • Цените во табелата се однесуваат, за превоз на патници до дестинациите во термините за сезона Лето 2018 година во Грција и истите се во согласност, со објавените програми во туристичка понуда.
  • Цените во табелата за деца (chd) се однесуваат за превоз на деца на возраст од 2-12 год.
  • RT – повратен билет, OW – билет во една насока.
  • Агенцијата го задржува правото на организација и реализација на превозот, согласно бројот на патници потребен за реализација на аранжманите. Во случај на недоволен број на патници, можно е откажување на некои термини во превозот, со благовремено известување согласно Општите услови за патување на СКТМ