ОД ПСАКУДИА ДО Н.МАРМАРАС

СИТОНИЈА / Торонеос

Автобуски превоз за СИТОНИЈА
секоја недела, од 20.мај до 30.септември

Место и време на поаѓање:
Скопје     06:00 h   (паркинг спроти хотелот “Holiday Inn”)
Велес      06:30 h   (бензиска пумпа, мотел Македонија)
Неготино  07:00 h   (бензиска пумпа, Макпетрол)
Удово      07:30 h    (бензиска пумпа, Макпетрол)
Гевгелија 08:00 h    (бензиска пумпа, граничен премин Богородица)
Поаѓање од Грција: 16:00 h (локално време, 15:00 мак. време)
Превоз со конекција од следните градови (со доплата 10 € по лице)
Куманово    04:30 h     (БП Макпетрол, автобуска станица)
Гостивар     03:45 h     (паркинг кај Дом на култура)
Тетово        04:45 h     (кружен тек кај Дом на култура)
Кочани       04:45 h     (БП Макпетрол, кај Основен суд)
Штип          05:30 h     (паркинг пред пошта)
Кичево       04:30 h     (БП Пуцко петрол, спроти ТА Меридијан)
Струга        03:00 h     (хотел Дрим, трафики)
Охрид         03:30 h     (БП Лукоил, кај автобуска станица)
Ресен         04:00 h      (спроти автобуска станица)
Битола        05:00 h     (паркинг кај спортска сала)
Прилеп       05:45 h     (БП Лукоил)
Кавадарци  06:30 h     (паркинг кај гранична полиција)
Радовиш     05:45 h     (БП Макпетрол)
Струмица    06:30 h     (паркинг пред Тинекс)
ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ (сопствен превоз)
Насока: Скопје – Неос Мармарас (360 km)
Скопје – Солун (E75),
Солун – Неа Мудања – Псакудиа – Метаморфоси – Неос Мармарас
Трошоци во еден правец:
патарини MK (180 ден)
НАПОМЕНИ:
  • Цените во табелата се однесуваат, за превоз на патници до дестинациите во термините за сезона Лето 2018 година во Грција и истите се во согласност, со објавените програми во туристичка понуда.
  • Цените во табелата за деца (chd) се однесуваат за превоз на деца на возраст од 2-12 год.
  • RT – повратен билет, OW – билет во една насока.
  • Агенцијата го задржува правото на организација и реализација на превозот, согласно бројот на патници потребен за реализација на аранжманите. Во случај на недоволен број на патници, можно е откажување на некои термини во превозот, со благовремено известување согласно Општите услови за патување на СКТМ