HOTEL BLUE SKY 4* – Хотелот се наоѓа на 2.5 км. Оддалеченост од центарот на  Саранда.

Собите во хотелот се со балкон и се со поглед кон море или поглед кон планина. Сите соби се опремени со  минибар, ТВ, клима уред,  WI-FI, фен за коса. Паркинг бесплaтен.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 62МКД

HOTEL BLUE SKY / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
31.03.2021
01.04.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
10.07.2021
11.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
15.09.2021
16.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.12.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD ROOM
DOUBLE 38 49 53 71 82 58 53 38
SINGLE 31 40 45.1 N/A N/A 50 45.1 31
1+1 CHD (0-11,99) 37 46 51 N/A N/A 56 51 37
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 42 49 58 82 88 62 58 42
2+1 CHD (0-2,99) 42 49 58 82 88 62 58 42
2+1 CHD (3-11,99) 54 61 70 94 100.1 74 70 54
TRIPLE WITH BALCONY
DOUBLE 43 53 62 82.5 89.1 62 62 43
TRIPLE 43 53 62 82.5 89.1 62 62 43
2+1 CHD (0-11,99) 43 53 62 82.5 89.1 62 62 43
TRIPLE SEA VIEW
DOUBLE 49 57.2 67.1 89.1 93.5 69.3 67.1 49
TRIPLE 49 57.2 67.1 89.1 93.5 69.3 67.1 49
2+1 CHD (0-11,99) 49 57.2 67.1 89.1 93.5 69.3 67.1 49
QUADRUPLE WITH BALCONY
2PAX 53 61.6 71.5 93.5 105.6 77 71.5 53
3PAX 53 61.6 71.5 93.5 105.6 77 71.5 53
2+1 CHD (0-11,99) 53 61.6 71.5 93.5 105.6 77 71.5 53
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 53 61.6 71.5 93.5 105.6 77 71.5 53
3+1 CHD (0-11,99) 53 61.6 71.5 93.5 105.6 77 71.5 53
STANDARD QUADRUPLE SEA VIEW
2PAX 57.2 71.5 80.3 103.4 112.2 80.3 80.3 57.2
3PAX 57.2 71.5 80.3 103.4 112.2 80.3 80.3 57.2
2+1 CHD (0-11,99) 57.2 71.5 80.3 103.4 112.2 80.3 80.3 57.2
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 57.2 71.5 80.3 103.4 112.2 80.3 80.3 57.2
3+1 CHD (0-11,99) 57.2 71.5 80.3 103.4 112.2 80.3 80.3 57.2
SUITE SEA VIEW
2PAX 70.4 90.2 99 116.6 136.4 103.4 99 70.4
RELEASE DAYS 5 5 5 5 5 5 5 5

Во цената не е вклучена задолжителна туристичка такса од 2еур по лице на ден и 1еур за деца од 2-11,99год

Минимум престој од 2 ноќевања, за сите периоди на престој.

Политика на отказ на резервација:

До 12 дена пред пристигање – без пенали, од 11-2 дена пред пристигање 1 ноќевање пенали, после овој период 100% пенали.