Еднокреветна соба

Ноќевање со појадок и вечера – 3070 денари

Ноќевање со појадок – 2890 денари

Двокреветна соба

Ноќевање со појадок и вечера – 5040 денари

Ноќевање со појадок – 4670 денари

Трокреветна соба

Ноќевање со појадок и вечера – 6800 денари

Ноќевање со појадок – 6300 денари

Апартман за 3 лица

Ноќевање со појадок и вечера – 7560 денари

Ноќевање со појадок – 7010 денари

Апартман за 4 лица

Ноќевање со појадок и вечера – 9350 денари

Ноќевање со појадок – 8610 денари

*Дадените цени се во денари по соба, од ноќевање, со вклучен дaнок и туристичка такса
– Деца до 2 години – 100% попуст
– Деца од 2 до 7 години – 50% попуст