Викенд во Банско

Хотел Friends 3*

  • 1 ден :11.10.2019 (Петок)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности Ноќевање.

  • 2 ден : 10.2019(Сабота)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Ноќевање

  • 3 ден : 13.10.2019 (Недела)

Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 15 часот локално време.Пауза во Метро Благоевград.Пристигнување во вечерните часеви.

ТЕРМИНИ: Цена: 3 возрасен: 1 дете

2-5,99:

1 дете

6-11,99:

2 дете

6-11,99:

11.10-13.10 55евра 45евра 25евра 40евра 25евра

 

 

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува :

  • Превоз до наведената дестинација
  • 2 ноќевања со појадок

 

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД СКОПЈЕ,ВЕЛЕС,ШТИП,НЕГОТИНО,КАВАДАРЦИ,КУМАНОВО