Хотел Инекс Олгица (поранешен хотел Инекс Горица) е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век.

Ни претставува чест и задоволство да Ви овозможиме повеќе и да ги надминеме Вашите очекувања.

Хотел Инекс Олгица е лоциран покрај самото Охридско Езеро на патот кон манастирот Св.Наум, на само 4км од Охрид и 12км од Охридскиот аеродром.

Понудата ги содржи следните поволности:

Специјални цени за 2020
Вид на соба BB
1/1 41
1/2 31
Јуниор  АПП 159 E
Де лукс АПП 219 E

Јуниор  АПП – (максимум 2 лица+дете до 6 години)

Де лукс АПП – (максимум 2 лица+дете до 6 години)

 

*Цените во двокреветна соба се по лице на ден

*Доплата за пансионски  оброк 10 Евра по лице-топло/ладно бифе

*Деца од 0 до 6 год без посебно легло-без надомест

*Деца од 6 до 12 год со помошен лежај во иста соба со родител 50% попуст

Напомена: Сместување во соби при доаѓање по 14:00 часот

Напуштање и одјавување до 10:00 часот