Удобност, топлина и квалитет во стилски и софистициран амбиент, сето тоа на едно место- Хотел Лебед. Мал, но прекрасен хотел лоциран крај самиот брег на едно од најстарите и најубавите езера во светот – Охридско Езеро, само неколку минути пеш од центарот на градот.

Опуштено чувство… постигнато од есенцијалните карактеристики на собите: добро осветлување, беспрекорен дизајн и пространост.

  • 1532 ден(25 еур) по човек на ден во двокреветна соба;
  • 2145 ден(35 еур) за ноќевање во еднокреветна соба;
  • 1226 ден (20еур) по човек на ден во трокреветна соба

Овие се цени со вклучен доручек. За секој нареден оброк се доплаќа по 7 евра по оброк на човек.

Децата до 5 годишна возраст престојуваат бесплатно,од 5-14 плаќаат 10 евра на ден.