Хотел Монтана е сместен на врвот на еден од најубавите градови во Македонија, Крушево. Перфектно место за да се одморите во тивка околина, каде што времето како да сопрело.

Ценовник

Вид на услуга Цена по лице
Ноќевање во еднокреветна соба ВВ 1590 ден
Ноќевање во двокреветна соба ВВ 1290 ден
Ноќевање во еднокреветна соба НВ 1990 ден
Ноќевање во двокреветна соба НВ 1690 ден
Ноќевање во еднокреветна соба FB 2390 ден
Ноќевање во двокреветна соба FB 2090 ден

Цените се изразени од ден по лице и ги вклучуваат сите давачки и даноци.