Хотелот Су се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро и нуди прекрасен поглед на стариот дел на градот и познатите историски знаменитости, како тврдината на Самоил и црквата Свети Јован во Канео. Идеално лоциран на само 10 минути пешачење од центарот на градот, нашиот хотел нуди одлична почетна точка за истражување на ова прекрасно место заштитено светско наследство на УНЕСКО.

01.06.2020-28.12.2020

ЦЕНОВНИК ЗА ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН      

Тип на соба

 

Тип на услуга ноќевање со појадок/

 

   
Стандардна Двокреветна (по лице)

 

2.055 денари

 

   
Двокреветна Superior (по лице)

 

2.330 денари

 

   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице)

 

2.195 денари

 

   
Апартман Двокреветен (по лице)

 

3.080 денари

 

Трето легло во Апартман или Супериор соба                              2.055 денари

 

ЦЕНОВНИК ЗА ПЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН          

Тип на соба

 

Тип на услуга ноќевање со појадок

 

   
Стандардна Двокреветна (по лице)

 

1.915 денари

 

   
Двокреветна Superior (по лице)

 

2.120 денари

 

   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице)

 

2.055 денари

 

   
Апартман Двокреветен (по лице)

 

3.080 денари

 

Трето легло во Апартман или Супериор соба                              2.055 денари

                                 

ЦЕНОВНИК ЗА СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН  

Тип на соба

 

Тип на услуга ноќевање со појадок

 

   
Стандардна Двокреветна (по лице)

 

1.780 денари

 

   
  Двокреветна Superior (по лице)

 

1.980 денари

 

   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице)

 

1.915 денари

 

   
Апартман Двокреветен (по лице)

 

3.080 денари

 

Трето легло во Апартман или Супериор соба                              2.055 денари

                                 

ЦЕНОВНИК ЗА ДЕСЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН

Тип на соба

 

Тип на услуга ноќевање со појадок

 

   
Стандардна Двокреветна (по лице)

 

1.715 денари

 

   
  Двокреветна Superior (по лице)

 

1.915 денари

 

   
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице)

 

1.850 денари

 

   
Апартман Двокреветен (по лице)

 

3.080 денари

 

Трето легло во Апартман или Супериор соба                              2.055 денари

                                 

 

 

  • Доплата за оброк : 490 денари по лице
  • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
  • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената