Викенд во Банско

Хотел Зара 4* Пакет

  • 1 ден :11.10.2019 (Петок)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање.

  • 2 ден : 10.2019(Сабота)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки.Ручек.Вечера.Ноќевање

  • 3 ден : 13.10.2019 (Недела)

Појадок.Ручек.Слободни активности и припрема за заминување. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 15 часот локално време.Пауза во Метро Благоевград.Пристигнување во вечерните часеви.

ТЕРМИНИ:Цена:3 возрасен:Деца 2-5.991 дете

6-11,99:

2 дете

6-11,99:

11.10-13.1090евра80евра25 евра25евра60евра

 

 

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува :

  • Превоз до наведената дестинација
  • 2 ноќевања со ALL INCLUSIVE
  • Користење на СПА Центар

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД СКОПЈЕ,ВЕЛЕС,ШТИП,НЕГОТИНО,КАВАДАРЦИ,КУМАНОВО