ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО АЛБАНИЈА ЗА ВЕЛИГДЕН / 1ВИ МАЈ

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО АЛБАНИЈА

ПОНУДА ИЗРАЗЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 2 НОЌЕВАЊА СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ(за повеќе детали ќе ве молиме консултирајте се со агентите на продажба)

Хотели во Албанија за 1ви Мај / Велигден
Хотел Област Термин Цена по лице за 2 ноќевања
INN Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 25eur BB
Bel Conti Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 37eur BB
Grand G&T Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 39eur BB
Elba Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 40eur BB
Aragosta Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 47eur BB
Kloest Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 47eur BB
Klajdi Resort 4* Драч 30.04-02.05.2021 48eur BB
Sandy Beach Resort 4* Драч 30.04-02.05.2021 49eur BB
Vivas Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 50eur BB
Majestic Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 51eur BB
Eter Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 53eur BB
Leonardo Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 55eur BB
Iliria International 4* Драч 30.04-02.05.2021 58eur BB
Briliant Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 64eur BB
Germany Hotel 4* Драч 30.04-02.05.2021 60eur BB
Palace Hotel & Spa 5* Драч 30.04-02.05.2021 79,5eur BB
Premium Beach 5* Драч 30.04-02.05.2021 106eur HB
Хотели во Албанија за 1ви Мај / Велигден
Хотел Област Термин Цена по лице за 2 ноќевања
A&G Hotel 4* Валона 30.04-02.05.2021 38eur BB
Rubi Palace 4* Валона 30.04-02.05.2021 39eur BB
Coral Resort 4* Валона 30.04-02.05.2021 49.5eur BB
Drymades Bungalows 4* Валона 30.04-02.05.2021 50eur BB
Le Pallazzine Resort 4* Валона 30.04-02.05.2021 50eur BB
Vlora International 4* Валона 30.04-02.05.2021 50.5eur BB
Regina Garden 4* Валона 30.04-02.05.2021 53.5eur BB
Regina Blue 5* Валона 30.04-02.05.2021 53.5eur BB
Regina Sity 4* Валона 30.04-02.05.2021 53.5eur BB
Rapos Hotel 4* Валона 30.04-02.05.2021 69.5eur BB
Yacht Hotel 4* Валона 30.04-02.05.2021 77eur BB
Хотели во Албанија за 1ви Мај / Велигден
Хотел Област Термин Цена по лице за 2 ноќевања
Rafaelo Resort 4* Шенѓин 30.04-02.05.2021 28eur BB
Frojd Hotel 4* Шенѓин 30.04-02.05.2021 33eur BB
President Hotel 4* Шенѓин 30.04-02.05.2021 44eur BB
Twin Towers Hotel 4* Шенѓин 30.04-02.05.2021 47.5eur BB
Triumf Hotel 4* Шенѓин 30.04-02.05.2021 49.5eur BB
Хотели во Албанија за 1ви Мај / Велигден
Хотел Област Термин Цена по лице за 2 ноќевања
Oasis Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 30eur BB
Saranda International 4* Саранда 30.04-02.05.2021 32eur BB
Art Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 36.5eur BB
Bahamas Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 36.5eur BB
Appolon Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 44eur BB
Grand Hotel Saranda 4* Саранда 30.04-02.05.2021 44.5eur BB
Nertili Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 45.5eur BB
Andon Lapa Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 55eur BB
Sejko Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 55eur BB
Visad Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 56.5eur BB
Jaroal Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 58.5eur BB
Santa Quaranta Premium Resort 5* Саранда 30.04-02.05.2021 87eur BB
Glow Boutique Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 88eur BB
Demi Hotel 4* Саранда 30.04-02.05.2021 94eur BB