Хотелот лоциран на сама плажа располага со сопствена плажа, ресторан и бар со тераса со прекрасен поглед на море. Главната автобуска станица е на 1,5км, а пристаништето на 2км.

Во сите соби и студија  има клима уред, бесплатно wi-fi, LCD сателитска ТВ и балкон. Центарот на градот се наоѓа на 700 метри. Бесплатен приватен паркинг.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

JAROAL HOTEL / 4* SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.06.2020
30.06.2020
01.07.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 79.2 101.2 79.2
2+1 CHD (0-4,99) 79.2 101.2 79.2
2+1 CHD (5-11,99) 92.4 114.4 92.4
STANDARD SIDE SEA VIEW
DOUBLE 85.8 105.6 85.8
2+1 CHD (0-4,99) 85.8 105.6 85.8
2+1 CHD (5-11,99) 99 123.75 99
DELUXE SEA VIEW
DOUBLE 101.2 121 101.2
TRIPLE 105.6 125.4 105.6
2+1 CHD (0-4,99) 101.2 121 101.2
2+1 CHD (5-11,99) 101.2 121 101.2
SUPERIOR SEA VIEW
DOUBLE 110 140.8 110
TRIPLE 115.5 145.2 115.5
2+1 CHD (0-4,99) 110 140.8 110
2+1 CHD (5-11,99) 110 140.8 110
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 110 140.8 110
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 110 140.8 110
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 110 140.8 110
3+1 CHD (0-4,99) 115.5 145.2 115.5
3+1 CHD (5-11,99) 115.5 145.2 115.5
STANDARD SINGLE
SINGLE 68.2 90.2 68.2
RELEASE DAYS 5 7 5

Минимум престој од 3 ноќевања.