Aparthotel Kopaonik – 89€

Hotel Junior – 99€

1 ден / 05.03. Скопје -Копаоник/ Брзече
 Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор и поаѓање кон Kопаоник. Патување со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Брзече-Копаоник. Сместување во Hotel Junior 3*или Aparthotel Kopaonik 2*. Слободно време за индивидуални активности. Организирана вечера. Ноќевање.
2 ден / 06.03 Копаоник
Појадок. По појадокот опционално заминување кон центарот на Копаоник и уживање во убавините кој ги поседува. Враќање во Хотел во 16:00часот. Вечера. Ноќевање.
3 ден / 07.03 Копаоник– Скопје
Појадок. Заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини на оваа снежна кралица на Србија до времето предвидено за заминување . Поаѓање за Скопје во попладневните часови. Патувањето се одвива со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Планирано пристигнување во вечерните часови.

Цената покрива:

Организација и реализација на аранжманот и пратител на патувањето

Сместување на база 2 ПП (појадок и вечера)

Превоз до ски центарот на Копаоник на 07.03.2021

Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје

Цената Не покрива

  • Патничко осигурување
  • Туристичка такса 1€
  • Превоз до ски центарот на Копаоник на 06.03.2021 – 5€
  • За користење на сопствен превоз цената се намалува 10€