LESSE 4* HANIOTI                                                 www.lesse.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1/10

02.05-05.06

26.09-15.10

06.06-30.06

26.08-25.09

01.07-25.08

Family Suite 2 pax

(за соба)

158

216

257

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

34

50

66

Трето лице

19

30

38

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

25

26

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

02.05-05.06

06.06-30.06

26.08-25.09

01.07-25.08

26.09-15.10

Family Suite 2 pax

(за соба)

169

239

286

169

Трето лице

24

35

43

24

Четврто лице

24

35

43

24

1 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18

28

29

18

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18

28

29

18

Standard Room

41

59

80

41

Трето лице

24

35

43

24

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18

28

29

18

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18

28

29

18

Мин. престој

3

5

5

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2022 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ