НАЈДОБРА ПОНУДА ЗА ЛЕТЕН ОДМОР ВО ЕГИПЕТ – СО ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ

ХУРГАДА (ЦРВЕНО МОРЕ) – 7 & 14 ДЕНА ДИРЕКТНИ ЧАРТЕР ЛЕТОВИ ОД СКОПЈЕ

ЦЕНОВНИК ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА во АПРИЛ

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

1.ден СКОПЈЕ – ХУРГАДА
Состанок на скопскиот аеродром -Скопје два часа пред полетување. Предвидено полетување на авионот кон Хургада окулу 05:20 часот наутро. По пристигнувањето, организиран трансфер до избраниот хотел и сместување во соба, според хотелските правила. Ноќевање.

2 – 6 / 13.ден ХУРГАДА
Слободно време за одмор и индивидуални активности, како и можност за користење на бројни факултативни излети (крстарење со брод, сафари, посета на Каиро, посета на Луксор …)

7 / 14.ден ХУРГАДА – СКОПЈЕegipet
Одјавување на собите во наведеното време според информација добиена од претставникот, согласно хотелските правила (најчето до 12:00). Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Хургада. Предвидено полетување на авионот кон Скопје окулу полноќ. Слетување на скопскиот аеродромнаредниот ден рано наутро окулу 04:20 часот.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
* Превоз со авион на релација Скопје – Хургада – Скопје, со чартер лет
* Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин, према табелите во ценовникот.
* Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
* Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
* Трошоци за организација на програмата.”

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
* Aеродромски такси во износ од 80 € по лице, освен за бебиња кои немаат полни 2 години на датумот на враќањето
* Влезна виза за Египет ( Маркичка која се купува на лице место, на аеродромот во Хургада и чини 25$ )
* Задолжително патничко осигурување.
* Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.”
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
* Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО.
* За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Early Booking…), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.
Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции. ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПОТРЕБНА Е УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ. Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени. Во случај на промена на веќе потврдена резервацијка (имиња/број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената. Целосна доплата на аранжман резервиран во “Early Booking” период може да се разликува од стандардниот рок дефиниран погоре (14 дена пред поаѓање).

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ