Чартер Лет Турција

1

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:

1.ден  СКОПЈЕ – АНТАЛИЈА 
Состанок на скопскиот аеродром два часа пред полетување. Полетувањето на авионот  кон Анталија во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување во соба според определеното време/правило на пријавување (окулу 14:00 часот на денот на пристигнувањето).

2 –претпоследен ден  ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ
Престој во избраниот хотел во регионот на Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара, на база на избраната услуга,  со , 6,7,8, 9, 10, 12, 13 или 14 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот.  Можност за факултативни излети.

Последен ден   АНТАЛИЈА – СКОПЈЕ
Одјавување и напуштање на собите најдоцна до 12 часот, според правилата на хотелот. Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Анталија во вечерните часови. Лет за Скопје доцна навечер или во поставеното време. Пристигнување во Скопје наредниот ден рано наутро. Крај на услугите.

* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОНКРЕТНИ КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА

0432//22-22-55