Организиран превоз на релација:

Кочани-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Кочани

  • Од 06.07.2019-23.08.2019 – секој ден
  • Прво тргнување во месец јуни: 06.2019 и 29.06.2019
  • Последно враќање во месец август: 08.2019
Град Местп на ппадаое Време
Скопје Кај хотел „Континентал“ 19:30
Струмица Автобуска станица 18:30
Радовиш Автобуска станица 19:15
Прилеп Автобуска станица 19:20
Кавадарци Бензинска Макпетрол – Росоман 20:20
Неготино Бензинска Макпетрол – Росоман 20:20
Велес Автобуска 20:15
Овче Поле пат 20:55
Штип Нова Пошта(стадион) 21:30
Кочани Автобуска станица 22:30
Виница Превалец-на патот 22:35
М.Каменица Центар 23:00
Делчево пред менувачницата 23:30
Повратен билет за возрасен 45 евра (2790 денари)
Билет во еден правец за возрасен 30 евра (1860 денари)
Повратен билет за дете до 12 години 30 евра (1860 денари)
Билет во еден правец за дете до 12 години 20 евра (1240 денари)

Поаѓање од Бугарија

Град МК време БГ време Место на поаѓање
Сончев Брег 13:00 14:00 Постројка кај хотел „Кубан“
Несебар 13:00 14:00 Постројка кај хотел „Феста Панорама“
Старо Поморие 13:30 14:30 Автобуска станица
Ново Поморие 13:40 14:40 Автобуска станица
Бургас 14:00 15:00 На бензинска OMV во близина на Метро

ПРЕВОЗ ЛЕТО 2019

БУГАРИЈА –организиран туристички превоз лето 2019

ПОАЃАЊЕ  ВРАЌАЊЕ
број на ноќевања
21.06 29.06 7
28.06 06.07 7
05.07 13.07 7
12.07 20.07 7
19.07 27.07 7
26.07 03.08 7
02.08 10.08 7
09.08 17.08 7
16.08 24.08 7
23.08 31.08 7
30.08 еден правец —-

Цена на повратен билет= 45 евра, дете до 12 год.=35 евра

 Поаѓање од ВЕЛЕС ,СКОПЈЕ, КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА
  за БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ 
  
 
 Велес          19.20 бензинска Макпетрол спроти Костурницата
 Скопје        20.00 Пошта 2-паркингот кај Нова Жел. – од страната на Маџар Мало
 Куманово   20.30 бензинска Макпетрол
 К.Паланка  21.40 спроти бензинска Макпетрол

  ————————————————————————————————————————————–

 Враќање од Бугарија
 Сончев Брег-автобуска-хотел Кубан                     12.00 бг време
 Несебар–автобуска спроти Вила Ламбов            12.30 бг време
 Поморие- кај новиот Аква Парк                               12.45 бг време
 Бургас    -кај  Техномаркет                                       13.00 бг време                                        
———————————————————————————————————————————————
ГРЦИЈА
 
Секоја сабота    – Скопје  Халкидики
Секоја недела   – Скопје   -Олимпик Бич, Паралија, Неи Пори..
Цена на повратен билет= 35 евра, дете до 12 год.=25 евра

 

Цените се во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс 62 мкд=1 евро

ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА СКТM