SARANDA INTERNATIONAL HOTEL Располага со сопствена плажа, лежалки и чадори и бар на плажа. Собите се опремени со клима уред, бесплатно wi-fi, LCD кабловска ТВ, фрижидер и балкон. Повеќето соби имаат директен поглед кон море, додека останатите имаат страничен поглед на море. Центарот на градот е на 1,5 км. Располага со бесплатен паркинг детско игралиште. Лежалки и чадори на плажа бесплатно. Античкиот град Butrint се наоѓа на 20 минути возење, додека историскиот замок Gjirokastër  е на 54 км.

ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

SARANDA INTERNATIONAL HOTEL 4* SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.07.2020
14.07.2020
15.07.2020
24.08.2020
25.08.2020
31.08.2020
01.09.2020
14.09.2020
15.09.2020
30.09.2020
STANDARD ROOM
DOUBLE 66 88 66 50.6 44
SINGLE 60.5 82.5 60.5 44 38.5
TRIPLE 92.4 115.5 92.4 82.5 82.5
2+1 CHD (0-2,99) 66 88 66 50.6 44
2+1 CHD (3-7,99) 83.05 110.5 83.05 63.5 55.5
2+1 CHD (8-15,99) 90 120 90 68.3 60
DELUXE SUPERIOR
DOUBLE 121 176 121 88 77
FAMILY ROOM
DOUBLE 110 121 110 88 88
TRIPLE 115.5 125.4 115.5 92.4 92.4
QUARDRIPLE 123.2 132 123.2 101.2 101.2
2+1 CHD (0-12,99) 110 121 110 88 88
2+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 110 121 110 88 88
3+1 CHD (0-12,99) 115.5 125.4 115.5 92.4 92.4
RESIDENCE 1+1 (74m2)
DOUBLE 143 176 143 121 99
2+1 CHD (0-17,99) 143 176 143 121 99
DELUXE SEA VIEW
DOUBLE 176 209 176 110 154
RESIDENCE 1+1 (84m2)
DOUBLE 176 209 176 143 110
2+1 CHD (0-17,99) 176 209 176 143 110
RESIDENCE 2+1 (105 m2)
2PAX 209 231 209 176 154
3PAX 214.5 237.6 214.5 181.5 158.4
4PAX 220 242 220 189.2 167.2
2+1 CHD (0-12,99) 209 231 209 176 154
2+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 209 231 209 176 154
3+1 CHD (0-12,99) 214.5 237.6 214.5 181.5 158.4
RELEASE DAYS 7 7 7 5 5