SIMANTRO BEACH HOTEL 5* SANI                  www.simantrobeach.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4

14.04-19.05

09.10-27.10

20.05-09.06

25.09-08.10

10.06-23.06

11.09-24.09

24.06-21.07

21.08-10.09

22.07-20.08

Double Room for Single Use

60

85

111

122

145

1 дете од 0-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room

43

61

81

89

104

1 дете од 2-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 6-11.99

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 6-11.99

50%

50%

50%

50%

50%

Eco Double Room

39

57

78

85

101

1 дете од 2-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 6-11.99

50%

50%

50%

50%

50%

2 дете од 6-11.99

50%

50%

50%

50%

50%

Family Roоm 4 pax

( за соба )

223

335

447

503

592

1 дете од 0-5.99 г

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99

28

28

28

28

28

Полупансион

21

21

21

21

21

Деца од 0-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-11.99

21

21

21

21

21

Мин. Престој

2

2

3

4

4

Stayover tax 4 EUR пособа на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД

Tariff Notes

1.Maximum occupancy for single rooms: 1 adult + 1 child up to 5.99 y.o.

2.Cancellation policy:

14/04-23/06 & 11/09-27/10:

3-1 days prior to arrival, 1 night cancellation fees.

24/06-10/09:

6-5 days prior to arrival, 1 night cancellation fees.

4-3 days prior to arrival, 25% cancellation fees.

2-1 days prior to arrival, 50% cancellation fees.

For non-show or early departure for all periods, 100% cancellation fees.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ( BB, HB )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ( BB, HB )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ