SKI OPENING –  KOPAONIK

08.12.2018     Состанок на група од пред Холидеј Ин во 03:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во  Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Слободни активности. Можност за факултативно  заминување кон скијачките терени. слободни. Вечера. Ноќевање.

09.12.2018   Појадок. По појадокот факултативно заминување кон скијачките центри на Копаоник. слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотелво договорено време. Слободни активности. Вечера. Ноќевање

10.12.2018   Појадок. По појадокот факултативно заминување кон скијачките центри на Копаоник и слободни активности. Во 15 часот напуштање на хотелот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје во  попладневните часови.

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО

  • Превоз на наведената релација  Скопје-Брзече-Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО

  •  Патничко осигурување

  • Туристичка такса

  •  Трансфер од Хотел до скијачките центри

  •  Дводневна ски карта  ЕКСКЛУЗИВНО 14  евра

                Цената на аранжманот изнесува:         89€