TRESOR SOUSOURAS ****HANIOTI                     www.tresor-sousouras.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

10/1

30.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

26.08-10.09

06.07-25.08

11.09-22.09

Standard Room

35

50

65

81

50

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-10.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room

39

56

69

84

56

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-10.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 4-10.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

2

3

3

5

2

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

Early departure 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 30% of total amount

Early Booking offer is valid for check in only on specific dates (25/05, 30/05, 01/06, 04/06, 06/06, 09/06, etc) Early Booking deposit is refundable or transferable to other bookings or guests.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2022 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ