Вила АНА МАРИЈА

Локација : Дурачка Река, на 3 км од Крива Паланка

 – Незаборавно уживање во прекрасна природа, двор со летниковец, место за одмор и рекреација

– Типови на соби : сместување во апартман со две соби, двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби
Сите соби се со модерен ентериер и високо ниво на хигиена

 

Цена по лице : 600 ден. за 1 ноќевање
Дете до 4 год. со 2 воз. : Бесплатно
Дете од 4 до 12 год. со 2 воз. : 300 ден. за 1 ноќевање
  • Предлог места за посета во околина : Манастир Св.Јоаким Осоговски, воденица и валавица во село Станци, Станички водопад, ресторан Воденица 3, ресторан Балкан …

Доплата за туристичка такса – 40 денари по лице на ден
(се плаќа во агенција)