За нас

Пан-Промет – ваш партнер во безбеден и комфорен превоз!

Пан-Промет е семеен бизнис, основан со љубов и посветеност, во согласност со највисоките европски стандарди. Со години на искуство и преданост, ние обезбедуваме превоз на претходно договорени релации во целата држава и надвор од неа. Со гордост располагаме со широк спектар на возила, вклучувајќи високо-туристички автобуси, минибуси, возила за осум патници и автомобили, за да ги задоволиме сите потреби на нашите патници.

Освен редовниот превоз, Пан-Промет нуди и градска линија, која ги поврзува секојдневните потреби на нашите сограѓани со градот, како и линија до нашиот главен град, Скопје. Не само тоа, ние исто така обезбедуваме превоз до Скопје за сите концерти, за да ви овозможиме да уживате во магијата на живата музика без грижи околу транспортот. Секое патување е во раце на нашите професионални, лиценцирани возачи, кои се грижат за вашата безбедност и комфор.

Туристичка Агенција Мартин е вашата врата кон искуствата ширум светот! Веќе од 2006 година, ние успешно работиме како Подружница на ПАН-ПРОМЕТ, чие постоење започна уште во 1991 година. Нашата А лиценца ја потврдува нашата професионалност и посветеност кон туризмот. Нашата агенција го промовира и развива домашниот и странскиот туризам, организирајќи патувања кон водечките европски метрополи, идилчни зимски и летни дестинации, ученички екскурзии, како и прекрасни екскурзии низ нашата прекрасна Македонија, со отворени и затворени групи.

Нашата тим се состои од седум туристички придружници и двајца туристички водичи. Сите наши туристички работници поседуваат IATA лиценца, како и Галилео лиценца за издавање на авио билети. Нашето постојано членство во Стопанската комора за туризам на Македонија ја потврдува нашата ангажираност кон квалитетот и професионализмот.

Освен тоа, во 2016 година, Пан-Промет стана сопственик на Автобуската станица во Велес, што ја засилува нашата присутност и можностите за уште поголема услужност кон нашите верни патници.

Дозволете ни да одговориме на вашиот повик за авантура и приказни кои ќе ги носите со себе секогаш. Туристичка Агенција Мартин е ваш партнер кој ќе ве проведе низ најубавите моменти на патувањата.

Дали сакате да ги истражите европските метрополи, да уживате во снежните ски центри, да уживате во песокот и морето, или да откривате природните и културните богатства на Македонија – ние сме тука за вас. Нашата мисија е да создадеме незаборавно искуство за вас, со фокус на вашата среќа и задоволство.

Доверете ни ги вашите соништа и ние ќе ги претвориме во реалност. Откријте ја нашата понуда на патувања, изберете ја вашата дестинација и ние ќе ги организираме сите детали. Нашите туристички агенти со гордост ќе ве водат низ најзначајните знаменитости и ќе ви обезбедат непроценливи информации и искуства.

Вашите најубави моменти чекаат. Стапнете во светот на Туристичка Агенција Мартин и дозволете ни да ве пренесеме на неверојатни патувања што ќе ги чувате во вашите срца секогаш.

Нашиот тим брои повеќе од 70 вработени, кои се важен дел од нашата успешна организација. Ние гордо ги претставуваме нашите туристички агенти, возачи, диспечери и механичари  кои работат заедно за да го осигураат безбедниот и квалитетен превоз на нашите патници.

Туристичките агенти се вашите први контакти и ги создаваат најубавите моменти на вашето патување. Тие се специјализирани во планирање и организирање на вашите туристички патувања, нудејќи ви најдобри понуди и информации за дестинации и активности.

Нашиот тим од возачи се лиценцирани и искусни професионалци, кои ќе ве пратат безбедно и комфорно од една до друга дестинација. Тие се посветени во осигурување на вашето задоволство и безбедност, и гордо ја претставуваат нашата компанија на патот.

Диспечерите играат критична улога во нашата оператива. Тие се одговорни за ефикасното координирање на патничките релации и распоредот на возилата, осигурувајќи точни информации и временски рамки за вашето патување.

Секој член од нашиот тим има значајна улога во функционирањето и успехот на Пан-Промет. Ние ја цениме нивната преданост, стручност и труд, и сме благодарни што имаме толку квалитетни  вработени.